trouwen-natuurlijk-kloof-bergen-op-zoom-trouwfotograaf

Kosten trouwfotografie en videografie

Eerlijke en heldere prijzen zonder onverwachte kosten achteraf.

Hieronder volgen de meest gekozen opties, natuurlijk zijn deze nog aan te passen qua uren etc. Dit wordt in een persoonlijk gesprek besproken.

All inclusive, 10 uur fotografie pakket

De populairste keus onder de bruidsparen is fotografie incl. highlights video, bekijk dat pakket verderop op deze pagina.

All inclusive, 12 uur fotografie pakket

Hetzelfde pakket zoals hierboven besproken maar dan 12 uur fotografie (aaneengesloten) 1395 Euro Incl. BTW + reiskosten in heel Nederland en België. Klik hier om dit pakket aan te vragen

All inclusive FOTOGRAFIE + VIDEO (uniek pakket / meest gekozen)

De trouwfotograaf die tijdens jullie bruiloft ook filmt! Dus geen extra kosten voor een videograaf tijdens jullie trouwdag.

Trouwen in het buitenland

Ik heb ruime ervaring in het vastleggen van bruiloften in het buitenland en ga graag met jullie mee op reis (evt. incl. extra videograaf of second shooter) Natuurlijk worden er hierbij andere prijzen gehanteerd en zal ik samen met jullie tot een op maat gemaakte offerte komen. Een eigen fotograaf meenemen hoeft niet eens zo gek duur te zijn want de tarieven bij een buitenlandse bruiloft starten namelijk al bij 1750 Euro voor een hele dag, incl. voorbereiding en het hele trouwfeest. Frankrijk, België, Italië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Wales, Spanje en meer landen zijn al eerder bezocht om prachtige bruiloften vast te leggen.

Extra bij te boeken

Laat een antwoord achter