photoshoot-bruiloft-trouwfotograaf-huwelijk-fotografie

Kosten trouwfotografie en videografie

Eerlijke en heldere prijzen zonder onverwachte kosten achteraf.

All inclusive, 10 uur fotografie pakket

De populairste keus onder de bruidsparen is fotografie incl. highlights video, bekijk dat pakket verderop op deze pagina.

All inclusive, 12 uur fotografie pakket

Hetzelfde pakket zoals hierboven besproken maar dan 12 uur fotografie (aaneengesloten) 1295 Euro Incl. BTW + reiskosten in Nederland en België. Klik hier om dit pakket aan te vragen

All inclusive fotografie + highlights aftermovie (uniek pakket)

De trouwfotograaf die tijdens jullie bruiloft ook filmt! Dus geen extra kosten voor een videograaf tijdens jullie trouwdag.

Fotografie pakket op maat

We hebben al een pakket beschikbaar vanaf 550 Euro. Op basis van de uren fotografie, en de reiskosten berekenen we voor u een passende prijs. Neem contact met ons op om deze offerte samen te stellen.

Trouwen in het buitenland

We hebben ruime ervaring in bruiloften in het buitenland en onze fotograaf en/of videograaf gaan graag met jullie mee op reis. Natuurlijk worden er hierbij andere prijzen gehanteerd en zullen we samen met jullie tot een op maat gemaakte offerte komen. Een eigen fotograaf meenemen hoeft niet eens zo gek duur te zijn want onze tarieven bij een buitenlandse bruiloft starten namelijk al bij 1750 Euro voor een hele dag, incl. voorbereiding en het hele trouwfeest.

Extra bij te boeken

Geef een antwoord