Over de fotograaf

Trouwfotograaf concert fotograaf Robin Looy

Werkwijze

Geniet van jullie mooiste dag en ik (Robin Looy) doe de rest. Haast onzichtbaar en geruisloos doe ik mijn werk en ga ik op tussen jullie gasten. Met meer dan 400 bruiloften in binnen en buitenland, het behalen van verschillende prijzen, en met 15+ jaar ervaring leg ik jullie bruiloft op de mooiste manier vast. Ik zorg ervoor dat geen emotie en moment verloren gaat en dat er prachtige kleurrijke (of zwart wit) foto's en video's gemaakt worden.

 Ja, ook video, en die combinatie is uniek! Het is ook mogelijk een extra videograaf te boeken, maar ik kan het ook in mijn eentje combineren met fotografie. Spontaan, gepast, creatief en met alle aandacht ga ik met elke situatie om. Vanaf de eerste kennismaking tot aan het aanleveren van de foto’s zal ik het aanspreekpunt zijn. Maar wie ben ik nu eigenlijk?

trouwfotograaf Robin Looy in Londen concert fotograaf uit Nederland

Ik ben Robin Looy, fotograaf van Bruiloftfotografie.eu. Mijn passies zijn fotografie, muziek, reizen en kunst.  Als ik niet aan het fotograferen ben, dan ben ik de foto’s aan het bewerken in mijn studio waar de kat (soms) op schoot ligt, een sterke bak koffie gedronken wordt, en mijn favoriete muziek uit de speakers knalt. Ik ga graag op reis, of ik ben aan het werk in mijn atelier waar ik kunstwerken maak. 

Over de fotograaf

Ik werk sinds 2002 als fotograaf waarvan ik al meer dan 15 jaar bruiloften fotografeer. Ik  ben begonnen als concert fotograaf wat ik nog steeds met erg veel plezier doe. Hierdoor weet ik perfect te anticiperen op emotie, licht en snel veranderende situaties. Tevens heb ik een lange tijd als documentair/journalistiek fotograaf gewerkt voor diverse kranten en tijdschriften. Dit is terug te zien in mijn trouwreportages en aanwezigheid op bruiloften. Ik probeer namelijk altijd zo onzichtbaar mogelijk aan het werk te zijn omdat niet ik, maar jullie als bruidspaar het middelpunt moeten zijn die dag. Uiteindelijk zullen jullie dan ook foto's ontvangen waarvan jullie niet eens gezien hebben dat ik ze gemaakt heb die dag.

De trouwfoto's die op deze website staan zijn mijn persoonlijke favorieten. Ik zoek de foto's van jullie mooiste dag zelf uit en bewerk deze ook allemaal, en niet maar een aantal. Je ziet steeds meer dat dit werk uitbesteed wordt aan derde partijen of dat fotografen maar een klein aantal foto's bewerken en retoucheren. Ik vind het belangrijk dat ik van A tot Z bij het proces betrokken ben om zodoende het beste resultaat neer te zetten. Eerlijk gezegd ben ik nogal een 'pietje precies' waardoor ik nooit tevreden zou zijn als iemand anders aan mijn foto's zou gaan werken 😉 En het mooiste is, bij mij krijgen jullie ALLE foto's aangeleverd, en dus veel waar voor jullie geld. Ook de video monteer ik helemaal zelf, met muziek naar jullie keus. Ook het ja-woord en de geloften zullen terug te horen zijn.  

Vaak wordt er gezegd dat ik meer ben dan een fotograaf, en dat ik ook nog eens een weddingplanner / ceremoniemeester ben. Daar ben ik het enigszins wel mee eens omdat ik ook graag meedenk met het bruidspaar over planning, lokatie, logistiek etc. Het gebeurt regelmatig dat ik op de trouwdag zelf meehelp om de dag zo goed en zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Daarbij ben ik ook nog te boeken als Babs!

Concertfotograaf

Hieronder vind u een kleine greep uit mijn concert fotografie portfolio . Meer is te vinden op mijn instagram pagina: www.instagram.com/bandphotographer​

Extra bij te boeken

Trouwfotograaf Robin Looy is ook beschikbaar als Babs, en als videograaf maar wist u dat er meer mogelijkheden zijn bij Bruiloftfotografie.eu ?

Prijs

Er zijn pakketten beschikbaar voor ieders budget. Neem daarom contact op via het contactformulier zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste bij jullie past. We stellen deze samen op basis van jullie wensen.

Ook kunt u kiezen voor de all inclusive pakketten, alle informatie vind u hier. (klik)

Wat anderen van Bruiloftfotografie .eu vinden

Verschillende bruidsparen hebben recensies over mij en mijn diensten geschreven en die kunt u hier teruglezen. (klik)