Foto/video portfolio

Onze fotograaf Robin Looy heeft in de afgelopen 10 jaar al vele bruiloften mogen fotograferen. Het is onmogelijk om al die bruiloften online te zetten dus hebben we onze favoriete foto’s van dit moment op de website staan in het portfolio. Op deze manier krijgt u een beeld hoe een volledige trouwreportage eruit kan komen te zien van voorbereiding tot aan het feest. De foto’s zijn in lagere resolutie op de website geplaatst om de laadtijd te versnellen. Uiteraard krijgt u van ons de foto’s altijd in de hoogste resolutie en zonder logo toegestuurd.

Het portfolio bestaat uit:

Voorbereiding 
Een trouwdag begint natuurlijk bij een uitgebreide voorbereiding. De fotograaf kan hierbij aanwezig zijn om alle details in beeld te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de manchetknopen, de schoenen, de riem, het aankleden, het omdoen van de stropdas, de make up, het bruidskapsel en meer. Een mooie start van de trouwreportage en u kunt meteen de fotograaf en zijn werkwijze wat beter leren kennen en aan elkaar gewend raken. (klik hier voor de foto’s)

Ceremonie
De fotograaf gaat altijd zo subtiel en onzichtbaar mogelijk te werk tijdens de ceremonie. Hij zal vaak op de achtergrond zijn werk doen om niemand in de weg te staan. Met tele lenzen kan hij gepaste afstand houden en zo de echte emotie grijpen. De ceremonie is jullie moment en daar wil hij niet tussenin komen. Enkel bij het aanschuiven van de ringen, de kus en het tekenen zal hij dichterbij zijn werk doen omdat dat momenten zijn die tot in detail gefotografeerd moeten worden. Tip: vraag aan uw gasten om de telefoon niet te gebruiken tijdens de ceremonie. Het is zonde als iedereen op de foto staat met een telefoon in de handen. (klik hier voor de foto’s)

Photoshoot
De fotograaf fotografeert voornamelijk in een reportage stijl. Natuurlijk zullen er geposeerde foto’s komen waarbij de creativiteit van de fotograaf zich laat spreken. De mooiste foto’s zijn toch vaak de spontane acties, en dus is daar veel tijd voor tijdens een photoshoot. De fotograaf zal jullie hierbij begeleiden en ook vertellen waar de mooiste plekken zijn om foto’s te maken. Natuurlijk mogen jullie zelf ook ideeën aandragen. (klik hier voor de foto’s)

Sfeer
Gedurende de dag gebeurd er erg veel om jullie heen. Het is de taak van de fotograaf om dit allemaal in beeld te brengen. Van jullie gasten tot de aankleding, de taart en de algemene sfeer. Alles wat met jullie bruiloft te maken heeft wordt tot in detail gefotografeerd. (klik hier voor de foto’s)

Details
Als ervaren food fotograaf weet de fotograaf jullie diner smakelijk te fotograferen. Tijdens het diner worden voornamelijk sfeer foto’s geschoten omdat het een moment van rust is voor iedereen. Niet iedereen zit dan ook op een fotograaf te wachten, maar wil liever rustig genieten van het eten. Daarom zal de fotograaf ervoor kiezen om de aankleding te fotograferen, de algemene sfeer wanneer mensen aan tafel zitten en de gerechten. De bruidstaart is ook een belangrijk onderdeel van de trouwdag en deze zal dan ook zo mooi mogelijk gefotografeerd worden. (klik hier voor de foto’s)