haarspray-foto-trouwfotograaf-bruid

Ochtend

Een trouwreportage begint voor de fotograaf vaak al bij de voorbereiding. Van de make-up tot het kapsel en van het aantrekken van de bruidsjurk en het trouwpak. Alles wordt tot de kleinste details gefotografeerd. Heen en weer schakelen tussen 2 locaties is vaak geen enkel probleem. Zoals u ziet zijn er verschillende stijlen van nabewerking zoals kleur, zwart wit, vintage etc. mogelijk. Dit is allemaal gedaan in samenspraak met, en naar de wensen van de bruidsparen.

In dit album vind u een kleine selectie foto’s in lagere kwaliteit dan dat u uiteindelijk zal ontvangen om de laadtijd van de website te bevorderen. Meer foto’s zijn terug te vinden op ons Instagram en Facebook account. Alle foto’s © Robin Looy / Bruiloftfotografie.eu

Indien u na het zien van deze voorbereiding foto’s wat meer informatie zou willen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door middel van WhatsApp en telefonisch via  (0031) 0657583838. U kun ook het contactformulier invullen op deze website. De trouwfotograaf zal dan dezelfde dag (vaak al binnen een uur)  nog contact met u opnemen. Wees er wel snel bij want de agenda zal steeds voller raken en het zou jammer zijn als wij jullie mooiste dag niet vast kunnen leggen. Vanaf 2019 bieden wij ook een second shooter, een videograaf en een speciale actie in combinatie met video aan. Alles is na te lezen op onze tarieven pagina.

In welke stad / dorp zal het grootste deel van de bruiloft plaatsvinden.
Welke extra informatie willen jullie nog met fotograaf Robin Looy delen