Contact formulier

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, en dat jullie interesse hebben in mijn dienst(en). Ik leg graag jullie onvergetelijke dag vast op foto en/of video.

Zouden jullie het onderstaand formulier zo volledig mogelijk in willen vullen? Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op. Bellen / whatsappen is ook mogelijk via (+31)(0)657583838 vermeld dan jullie trouwdatum en over welk pakket jullie informatie zouden willen ontvangen.

Lees voor het invullen van het formulier de Privacy Verklaring. En mochten er nog vragen zijn, dan worden die wellicht beantwoord op de FAQ pagina.

SPAM
Let op: jullie krijgen meestal binnen een dag antwoord. Mocht dat niet zo zijn, controleer dan ook even jullie spam folder. Krijg je een foutmelding bij het invullen van het formulier? Vul deze dan in via de computer.

Mail
Mocht je geen gebruik willen maken van het formulier mail dan naar aanvraag (at) bruiloftfotografie.eu

Hou er rekening mee dat de fotograaf een maximale eindtijd heeft van 22:00 tenzij anders afgesproken wordt met het bruidspaar. (dit ivm planning avondfeest / planning opdracht van de fotograaf voor volgende dag)
In welke stad / dorp zal het grootste deel van de bruiloft plaatsvinden, graag incl. naam van de trouwlokatie.
Welke extra informatie willen jullie nog met fotograaf/ videograaf Robin Looy delen

Trouwfotograaf Robin Looy zal jullie met alle plezier te woord staan via Skype/Teams Tevens is het mogelijk om naar jullie toe te komen voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek als u binnen een straal van 25 km van Roosendaal woont. Natuurlijk kunt u ook naar de fotograaf komen of elkaar ergens in het midden treffen.

whatsapp icon download robin looy fotografie bruiloft wedding
Een Whatsapper is sneller: Stuur een Whatsapp bericht naar onderstaand nummer om direct (vaak binnen een uur) de informatie te ontvangen waar u naar op zoek bent. Beschikbaarheid kan meteen al bij de fotograaf aangevraagd worden. Whatsapp: 06 575 83 838 (NL). Reist door heel NL en buitenland

Bruiloftfotografie.eu is onderdeel van:
Raw Craft
BTW nr. NL001806614B75
KVK nr. 201179410000