Recensies

Hieronder volgt een greep uit de recensies. die zijn geplaatst op The Perfect Wedding, Zankyou, Google en de Facebook pagina.

Gerard en Nienke

We wilden heel veel sfeer opnames en dat is zeker gebeurd. Wat een prachtige registratie van onze trouwdag. Ondanks dat we niet graag op foto's staan (en we ons vaak ongemakkelijk voelen) heeft Robin ons kunnen overtuigen om toch een shoot te doen, en we zijn blij dat we dat gedaan hebben, want de foto's zijn prachtig geworden. We zouden echt spijt gekregen hebben als we het niet gedaan hebben. De video opnames die tijdens de dag zijn gemaakt door Robin zijn verwerkt in een geweldige Aftermovie, een topfotograaf en videograaf in 1! 

Familie Havermans

Beste Robin, Vanaf moment een is de communicatie zeer duidelijk en flexibel verlopen. We waren enorm blij toen je ons vertelde dat jij onze fotograaf kon zijn voor ons huwelijk ivm de korte termijn! En wat zijn we blij met deze keus! Voor vragen konden we zowel voor, tijdens alsna de bruiloft bij je terecht. Het was alsof je ons al jaren kenden en de dag zelf hebben we jou amper opgemerkt! Je bent een super toffe man! Zo aardig, vriendelijk en meedenkend. We voelden ons meteen op ons gemak! En dan de prachtige fotos en videos nadien! Wauw! Het was alsof we opnieuw de dag aan het vieren waren! De kwaliteit, de details, het doosje waar het in geleverd werd. Echt alles was perfect! Enorm bedankt Robin! Als jullie een goede fotograaf willen die ook nog eens heel aardig is, meedenkend en praktisch gezien onzichtbaar op jullie prachtige dag, dan zou ik zeggen: TWIJFEL NIET! Huur Robin in! Liefs Bruidspaar Havermans Ps: Robin, we zien je vast terug op de bruiloften in de toekomst van onze vrienden want echt iedereen was over je werk en jou als persoon te spreken! 

Rob en Carolien

1 woord: fantastisch! Wat heb je onze dag mooi vastgelegd! 'S avonds de eerste foto's al in onze mail en wat waren die al super mooi. Na een paar weken (netjes zoals afgesproken) alle foto's en onze video mogen ontvangen. Wauw wat zijn ze allemaal super mooi geworden. Van iedereen krijgen we complimenten over de mooie foto's. De video neemt ons echt mee terug naar onze fantastische dag. Je bent een topper!!!

Nadine en Erik

Robin heeft ons zowel voor de bruiloft als tijdens de grote dag zelf ontzettend fijn begeleid. Niet alleen over dingen die betrekking hebben tot de fotografie zelf, maar ook over andere zaken kon hij ons goed adviseren! Zijn relaxte houding en het meedenken in onze wensen maakten de dag extra speciaal. We vonden het super dat hij onze dag heeft vastgelegd!

George en Anita

We hebben Robin ingehuurd op onze trouwdag. Het contact voordat onze trouwdag zou plaatsvinden verliep soepel en het was fijn dat we elkaar ook even in real life hadden ontmoet om kennis te maken. Door de corona maatregelen was het eerst nog de vraag of onze trouwdag door zou gaan of in een andere vorm. Uiteindelijk hebben we de dag met een iets andere invulling en aangepaste gastenlijst door laten gaan en we zijn erg blij dat Robin onze fotograaf was op deze geweldige dag. We hadden nogal veel wensen op de dag zelf en niks was te gek! Daarbij is Robin ook goed betaalbaar wat het extra interessant maakte, aangezien alles op de dag zelf al een hoop geld kost. Robin dacht op de dag erg goed mee en heeft zowel ons als onze familie en vrienden heel mooi op de foto gezet. Een prachtige herinnering voor later. Ik zal zelf ons trouw fotoalbum gaan maken en dan is het extra leuk om alle foto’s weer goed te bekijken en te selecteren om in het album te verwerken. We zullen Robin zeer zeker aanraden. En als het feest volgend jaar hopelijk doorgaat dan mag hij het feest ook zeker vastleggen

Chantal

Wij hebben echt een topdag gehad mede dankzij deze topfotograaf! We voelde ons direct op ons gemak bij Robin (wat voor ons heel belangrijk was) en ondanks dat het weer behoorlijk tegenviel hebben we echt prachtige foto's gekregen waar we nog heel lang van na gaan genieten! Enorm bedankt dat je onze fotograaf wilde zijn op deze bijzondere dag!

Obed en Shundell

Robin heeft al onze verwachtingen overtroffen. Van een fijne kennismaking tot een geweldig mooi pakketje in de brievenbus. De flexibiliteit op onze trouwdag, het meedenken en het uitlopen van onze uren niets was hem te gek. Het volledig kunnen herbeleven van onze trouwdag door middel van de foto’s is fantastisch. Nogmaals bedankt Robin, wij raden je zeker aan.

Stephanie en Kevin

In 1 woord; Awesome! Wij mochten onze bruiloft gelukkig nog ouderwets vieren, voordat nieuwe corona maatregelen in gingen. Robin heeft deze dag GEWELDIG voor ons vastgelegd! Hij was werkelijk overal! En dat ook nog zonder hem daarover ingelicht te hebben. Wij wilde namelijk niet‘te lastig’ zijn.. (achteraf gezien maakt het niet betrekken bij bepaalde zaken het juist lastiger voor hem haha Sorry!..) Maar hij zag alles en speelde overal op in en zijn aanwezigheid hinderde of stoorde echt totaal niet! Sterker nog; hij is niet alleen professioneel, maar ook gezellig en aardig! Er zijn super veel foto’s gemaakt en die zijn echt stuk voor stuk prachtig. Alleen al de verpakking waarin de foto’s werden toegestuurd had hij veel zorg aan besteed; wat een feestje was dat om open te maken en te bekijken. Wij zijn hem enorm dankbaar! 

Nicoline en Maarten

Wij zijn erg blij met de foto's van onze bruiloft op 25 september 2021. Mooie en kleurrijke foto's, precies de goede momenten vastgelegd en een uitgebreide selectie aan foto's! Robin is een relaxte fotograaf en prettig om mee te werken. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Timmy en Brigitte

Robin is een echte aanrader, en dat zeg ik niet alleen om de geweldige foto's.. Wij zijn 17 september 2021 in het huwelijksbootje gestapt, dit had de dag van ons leven moeten zijn we hadden alles netjes uitgewerkt alle ingrediënten lagen op tafel, tot er door hele vervelende omstandigheden eigenlijk door een groot deel van deze plannen roet door het eten werd gegooid. Hierdoor waren we genoodzaakt om onze dag wat anders in te vullen, Robin heeft ons hierbij geweldig bijgestaan, hij heeft een geweldige kennis en ervaring, hij heeft onze dag een geweldige dimensie gegeven, en stond ten alle tijden met de camera klaar voor een geweldig shot. Ik wil nog 1 ding vermelden, Robin is een prof en kent zijn vak, maar het belangrijkste vind ik, hij heeft voornamelijk oog voor de details. Robin ga vooral zo door!!