trouwfotograaf-buitenland-destination-fotograaf-nederland

Buitenland

Trouwen in het buitenland

Ik heb als trouwfotograaf inmiddels ruime ervaring met buitenlandse bruiloften, ook wel destination weddings genoemd. Ik ga graag met jullie mee op reis, en kan daarbij evt. ook een Babs / extra fotograaf en videograaf meenemen. 

Een Nederlandse fotograaf meenemen naar uw buitenlandse bruiloft is vooral fijn omdat er geen taal barrière is waardoor het maken van foto’s en het voldoen van jullie wensen een stuk makkelijker is. 

Kosten

Een eigen fotograaf meenemen hoeft niet eens zo duur te zijn want ik bied al pakketten aan vanaf 1795 Euro. In tegenstelling tot de andere prijzen is dit een vanaf prijs omdat er rekening gehouden moet worden met de lokatie van de bruiloft, vervoer, verblijf etc. Voor bruiloften in België reken ik de reguliere prijs welke u terug kunt vinden op de tarieven pagina.

Wat krijgt u voor deze prijs ?

Met daarbij extra inbegrepen:

Ibiza

Ibiza, is hot! En dan bedoelen we niet alleen het weer. Veel Nederlandse en Belgische bruidsparen kiezen ervoor op dit prachtige eiland te trouwen, en geef ze eens ongelijk. De prachtige natuur, zonsondergangen, weer, en schitterende trouwlocaties zullen uw trouwdag onvergetelijk maken. Wat soms wel een probleem kan zijn is de fotograaf die dag vast moet gaan leggen. Fotografen spreken vaak geen woord Nederlands / Engels en dat kan toch weleens handig zijn. En de fotografen die op Ibiza werken zijn vaak peperduur, of hebben contracten bij een trouwlocatie en/of weddingplanners aldaar. Waarom zou u er niet voor kiezen om een fotograaf mee te nemen uit eigen land? Een Nederlands sprekende fotograaf die u gewoon kunt bereiken wanneer u wilt en waarmee u een face to face afspraak kunt maken. Het is ook nog eens aantrekkelijk omdat de reiskosten niet zo enorm hoog zijn waardoor u niet zo gek veel meer betaald voor de fotografie. De trouwfotograaf kan u vergezellen van de voorbereidingen tot aan de late uurtjes. En wat dacht u van een love shoot op het eiland, mooie familie foto’s etc. De moeite waard dus om over na te denken en om de mogelijkheden te bespreken.

Frankrijk en Italië

De landen waar ik het meeste aan het werk ben buiten Nederland en België zijn Frankrijk en Italië. De prachtige kastelen, het mooie weer, de stranden het eten, alles aan deze landen trekken bruidsparen uit Nederland en België aan. Vooral zuid Frankrijk is in trek en ook erg makkelijk aan te vliegen waardoor het nog aantrekkelijker is om een eigen fotograaf mee te nemen. 

en verder

Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, ik heb ruime ervaring in België, Duitsland, Italië,  Spanje, Portugal, Frankrijk, Engeland, Denemarken, Finland en Zweden.  De mooiste locaties bevinden zich in het buitenland en lenen zich uitstekend voor een prachtige foto reportage. Neem contact op voor de mogelijkheden en boek uw vooral trouwfotograaf tijdig.