bruiloft-seizoen-trouwfotograaf-goedkoop-morrisminor

Buitenland

Trouwen in het buitenland.
We hebben ruime ervaring in buitenlandse (destination) bruiloften en onze fotograaf/videograaf gaat graag met jullie mee op reis. Een Nederlandse fotograaf op uw buitenlandse bruiloft is namelijk ideaal! Een eigen fotograaf meenemen hoeft niet eens zo gek duur te zijn want onze tarieven bij een buitenlandse bruiloft starten namelijk al bij 1750 Euro voor een hele dag incl. voorbereiding en trouwfeest. Voor België en een deel van Duitsland gelden de normale tarieven.

Ibiza, is hot! En dan bedoelen we niet alleen het weer. Veel Nederlandse en Belgische bruidsparen kiezen ervoor op dit prachtige eiland te trouwen, en geef ze eens ongelijk. De prachtige natuur, zonsondergangen, weer, en schitterende trouwlocaties zullen uw trouwdag onvergetelijk maken. Wat soms wel een probleem kan zijn is de fotograaf die dag vast moet gaan leggen. Fotografen spreken vaak geen woord Nederlands / Engels en dat kan toch weleens handig zijn. En de fotografen die op Ibiza werken zijn vaak peperduur, of hebben contracten bij een trouwlocatie en/of weddingplanners aldaar. Waarom zou u er niet voor kiezen om een fotograaf mee te nemen uit eigen land? Een Nederlands sprekende fotograaf die u gewoon kunt bereiken wanneer u wilt en waarmee u een face to face afspraak kunt maken. Het is ook nog eens aantrekkelijk omdat de reiskosten niet zo enorm hoog zijn waardoor u niet zo gek veel meer betaald voor de fotografie. De trouwfotograaf kan u vergezellen van de voorbereidingen tot aan de late uurtjes. En wat dacht u van een love shoot op het eiland, mooie familie foto’s etc. De moeite waard dus om over na te denken en om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, we hebben al ervaring in België, Duitsland, Italië Spanje, Frankrijk, Engeland, Denemarken, Finland en Zweden.  De mooiste locaties bevinden zich in het buitenland en lenen zich uitstekend voor een prachtige foto reportage. Neem contact op voor de mogelijkheden en boek uw vooral trouwfotograaf tijdig.