Contact formulier

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, en dat jullie interesse hebben in onze dienst(en). Wij leggen graag jullie onvergetelijke dag vast op foto en/of video.

Zouden jullie het onderstaand formulier zo volledig mogelijk in willen vullen? We nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op. Bellen / whatsappen is ook mogelijk via (+31) 0657583838 vermeld dan jullie trouwdatum en over welk pakket jullie informatie zouden willen ontvangen.

Lees voor het invullen van het formulier de Privacy Verklaring. En mochten er nog vragen zijn, dan worden die wellicht beantwoord op de FAQ pagina.

De fotograaf komt naar u toe voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek als u binnen een straal van 80 km van Roosendaal woont. Natuurlijk kunt u ook naar de fotograaf komen of elkaar ergens in het midden treffen. Tevens is het mogelijk contact via telefoon / skype te hebben.

whatsapp icon download robin looy fotografie bruiloft wedding
Een Whatsapper is sneller: Stuur een Whatsapp bericht naar onderstaand nummer om direct ( vaak binnen 24 uur) de informatie te ontvangen waar u naar op zoek bent. Beschikbaarheid en globale prijs kunnen eventueel meteen al bij de fotograaf aangevraagd worden. Whatsapp: 06 575 83 838 (NL)

Bruiloftfotografie.eu is onderdeel van:
Self Made: fotografie en grafisch ontwerp
BTW nr. NL001806614B75
KVK nr. 201179410000