Video

Higlights video
De highlights video wordt door trouwfotograaf Robin Looy gefilmd. De fotograaf zal tussen het fotograferen door en tijdens het fotograferen zo veel mogelijk van de trouwdag filmen. Deze optie is alleen beschikbaar in combinatie met de All Inclusive pakketten. De highlights video is GEEN slideshow van foto’s, maar een echte video met bewegende beelden, compleet ge-edit met muziek. Voor prijzen zie : Tarieven .

Verschil highlights video en videograaf:
De highlights video wordt tussen het fotograferen door en tijdens het fotograferen gefilmd. Het is daarom niet mogelijk om een volledige ceremonie te laten filmen of geluid op te nemen van speeches. Iets wat de videograaf wel voor jullie zou kunnen doen. Ook is het niet mogelijk om met een drone te filmen, dit kan de videograaf wel doen. Willen jullie graag een videograaf extra bij boeken, dan kunnen jullie contact met ons opnemen.

Ga naar het Youtube kanaal om alle highlight video’s te bekijken
Muziek: vanwege auteursrechten op youtube kunnen we de video’s niet altijd tonen met de muziek die de bruidsparen hebben uitgekozen, of zijn sommige nummers vervangen. Als bruidspaar zijnde krijgen jullie natuurlijk altijd de video aangeleverd met de muziek van jullie keuze. 

Onderstaande videos zijn highlight video’s. scroll verder naar beneden voor een video van een volledige trouwdag.

Trouwvideo’s van de volledige trouwdag gefilmd door Ron van Rutten

Onderstaande video is een promo video van een aantal bruiloften uit 2019 en 2020

In welke stad / dorp zal het grootste deel van de bruiloft plaatsvinden.
Welke extra informatie willen jullie nog met fotograaf Robin Looy delen