Video

Highlights video

De highlights video wordt door trouwfotograaf Robin Looy gefilmd. De fotograaf zal tussen het fotograferen door en tijdens het fotograferen (o.a. met camera’s op statief) zo veel mogelijk van de trouwdag filmen. Deze optie is alleen beschikbaar in combinatie met de All Inclusive pakketten. De highlights video is GEEN slideshow van foto’s, maar een echte video met bewegende beelden, compleet ge-edit met muziek. Onder de video komt de muziek van jullie keus. Indien mogelijk en als de omstandigheden het toelaten zal ook het geluid van de geloften en het ja-woord erin terugkomen. De volledige openingsdans wordt ook gefilmd. De video zal gemiddeld 20/25 minuten duren.

Voor prijzen zie : Tarieven

Verschil videograaf en highlights video

De highlights video wordt tussen het fotograferen door en tijdens het fotograferen gefilmd. Het is daarom niet mogelijk om een volledige ceremonie te laten filmen of geluid op te nemen van speeches (wel van de geloften en het ja-woord als de omstandigheden dit toelaten) bij de highlights video. Dat is iets wat de videograaf wel voor jullie zou kunnen doen. Ook is het niet mogelijk om met een drone te filmen, dit kan de videograaf ook doen. Willen jullie graag een videograaf extra bij boeken, dan kunnen jullie contact opnemen.

Voorbeelden

Ga naar het Youtube kanaal om alle highlight video’s te bekijken


Muziek: vanwege auteursrechten op youtube kunnen we de video’s niet altijd tonen met de muziek die de bruidsparen hebben uitgekozen, of zijn sommige nummers vervangen. Als bruidspaar zijnde krijgen jullie natuurlijk altijd de video aangeleverd met de muziek van jullie keuze. Bekijk de video’s in de hoogste resolutie voor de beste ervaring