FAQ

Veel gestelde vragen
Waarom is bruiloftfotografie.eu goedkoper dan de gemiddelde fotograaf?
Bruiloftfotografie.eu heeft geen personeel in dienst behalve de dienstdoende trouwfotograaf. Er worden dus geen extra personeelskosten gemaakt. Tevens werkt de fotograaf op een eigen locatie en hoeft er dus ook geen huur betaald te worden voor bijvoorbeeld een peperdure locatie in de binnenstad. Ook maken wij geen gebruik van een tussenpersoon waar een percentage aan afgedragen zou moeten worden wanneer de fotograaf wordt afgenomen.
Ik wil een trouw album, kan dat?
Natuurlijk is het mogelijk een prachtig trouwboek te laten samenstellen met uw foto’s. Hiervoor gebruiken wij de diensten van collega fotograaf en videograaf Ron van Rutten die bij ons aangesloten is.
Wat als een camera kapot zou gaan?
Geen nood, onze fotograaf heeft altijd meerdere camera’s en lenzen bij.
Moet de fotograaf met ons mee eten?
Gedurende dag is het fijn dat de fotograaf wat te  eten en drinken krijgt. Graag horen wij wel voorafgaand aan de dag of de fotograaf met het diner mee kan eten. De fotograaf hoeft niet per se bij de familie aan te schuiven, met een bordje warm eten in een andere ruimte is hij net zo blij.
Heb ik de foto’s echt zo snel in huis?
Ja, we streven ernaar om de foto’s zo snel mogelijk aan te leveren. Vaak heeft u binnen 4 weken de foto’s al op de deurmat liggen. Wij weten dat u het fijn vindt als u de foto’s snel kunt bekijken om de dag opnieuw te beleven en om het aan uw dierbaren te kunnen laten zien. Maanden wachten zoals bij de meeste fotografen zal bij ons niet gebeuren.
Betaling achteraf of op voorhand?
Betaling op voorhand kan altijd, maar achteraf is ook geen enkel probleem. U krijgt netjes een factuur met specificatie en betalingstermijn van 30 dagen toegestuurd. Mocht u daar nog vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op.
Wat als de fotograaf ziek is?
Wanneer de fotograaf door ziekte jullie trouwdag niet vast zou kunnen leggen is in overleg een andere fotograaf beschikbaar.
Is het filmen van onze bruiloft ook mogelijk?
Ja, vanaf 2019 hebben we een videograaf tot onze beschikking voor jullie bruiloft. Tevens is het mogelijk om door de fotograaf jullie trouwdag te laten filmen. Kijk voor alle details op onze video pagina
Wij wonen in…….is afstand een probleem? 
Afstand is geen enkel probleem, desnoods zal de fotograaf in een hotel verblijven. Inmiddels zijn er in heel Nederland en Belgie al bruiloften vastgelegd door ons, en zelfs nog verder in het buitenland. Echter zal een oriënterend gesprek dan via de telefoon of Skype plaatsvinden mocht het te ver reizen zijn. Binnen een straal van 80 km van Roosendaal spreken we persoonlijk met u af.
Wij trouwen op ibiza (of ergens anders in het buitenland)
De fotograaf kan gewoon met u meereizen of komt apart van u naar de lokatie toe. Door de ervaring is dit allemaal bespreekbaar en u zult zien dat het qua prijs zelf heel interessant is.  De fotograaf kan zelf voor vervoer en verblijf zorgen dus daar hoeft u ook niet naar te kijken. Hoe fijn is het om een Nederlands sprekende fotograaf bij u te hebben die makkelijk bereikbaar is en bij u langs kan komen voor een oriënterend gesprek?
Zijn alle foto’s door dezelfde fotograaf geschoten?
Ja, alle foto’s die hier op de website te zien zijn, zijn door Robin Looy geschoten. De fotograaf heeft rekening met de wensen en vragen van het bruidspaar gehouden waardoor er wel diverse stijlen te zien zijn. In een vrijblijvend gesprek kunnen jullie de fotografie stijl bespreken die bij jullie het beste past.

Zijn alle foto’s op deze website foto’s van echte bruiloften?
Ja, de foto’s die jullie zien zijn foto’s van bruiloften die echt hebben plaatsgevonden. Wij maken geen gebruik van tfp, of styled shoots waarbij je alle tijd hebt om de perfecte foto’s te schieten mbv. visagisten, studioverlichting etc en zelf alles in de hand hebt. u zult zien dat wanneer u voor een fotograaf kiest die wel dat soort foto’s op de website heeft geplaatst vaak niet goed kan presteren op een echte bruiloft.