Recensies

Bekijk alle klant ervaringen over Bruiloftfotografie.eu nu op The Perfect Wedding


Freek en Denise (Nederland) 2018
Echt een aanrader! Onwijs mooie foto’s gekregen en hij weet je goed op je gemak te stellen. Je hebt niet eens door dat hij er is! In één woord TOP!


Tom en Anneleen (België) 2018
Werken met Robin was in één woord fantastisch. Een perfecte match tussen professionaliteit en relaxt werken op een doordachte wijze van deze Roosendaalse fotograaf. Een echte aanrader!


Joost en Iris (Nederland) 2018
“Wij hebben een prachtige dag gehad op onze bruiloft, en kunnen hier heerlijk van nagenieten met de prachtige foto’s van Robin. De communicatie met Robin verliep vanaf het begin erg makkelijk. We hebben ook gebruik gemaakt van een loveshoot een aantal maanden voor onze bruiloft om alvast te wennen voor de camera. Robin stelt je snel op je gemak en het foto’s maken voelt allemaal erg relaxed. Op onze grote dag zelf heeft Robin gefotografeerd vanaf het klaarmaken tot en met de openingsdans. Hij was altijd op de achtergrond aanwezig en heeft zo prachtige plaatjes geschoten. Als wij ons bedachten dat we graag ergens een foto van wilde hebben, dan had Robin hem al gemaakt. Hij was creatief met ideeën en de omgeving, en maakt hele mooie en natuurlijke foto’s. Op het feest hadden we gebruik gemaakt van een fotoscherm voor onze gasten, die Robin had geleverd. Dit scherm was een groot succes, en we hebben hier veel leuke reacties op gekregen. We kregen ruim 700 prachtig bewerkte foto’s aangeleverd, in een leuke cadeauverpakking! Kortom, Robin is een trouwfotograaf van zeer goede kwaliteit, voor ook nog eens een zeer goede prijs!”

Bas en Dilan (Nederland) 2018
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan het afleveren van de fotos hadden wij ons geen betere fotograaf kunnen wensen! Wij hebben Robin als een vriendelijk en hartelijk persoon ervaren als mens. Op het gebied van fotografie heeft hij zeer veel oog voor detail en bijzondere momenten. Daarnaast is zijn liefde voor zijn vak terug te zien op al onze fotos. De door ons, tijdens het kennismakingsgesprek, aangegeven wensen heeft hij moeiteloos vertaald naarprachtig beeldmateriaal. Ook onze (internationaale) gasten waren erg enthousiast over Robin als mens en fotograaf! – De prijs-kwaliteit verhouding is perfect!! Wij hebben meer dan 1300 bewerkte fotos ontvangen, in een enorm leuke geschenkverpakking. Hierin enkele afdrukken en een mooi vormgegeven USB-stick. -ook de “same date edit” fotos (nog geen 2,5 uur na het maken), waren perfect en heel leuk voor onze social media accounts!! – Robin, thank you! Danke! Bedankt! Teşekkürler! Voor het vastleggen van een voor ons onvergetelijke dag! Wij kijken er naar uit, om nog een keer met jou te werken (onze zilverenbruiloft oid. 😉 )”

Laura en Simon (Nederland) 2018
We are sooooooo happy with  the pictures. To say the truth, we didn’t expect anything else, but the results really amazed us. Thank you so much for the memories from our special day with these magnificent pictures.

Irene en Will (Frankrijk) 2017
Robin heeft afgelopen zomer onze bruiloft in Bordeaux vastgelegd, en we hadden niet gelukkiger kunnen zijn met het resultaat. Elke keer als we de foto’s bekijken hebben we direct het gevoel er weer te zijn. Hij maakt niet zomaar foto’s, hij weet precies de sfeer vast te leggen. Robin gaat erg professioneel en structureel te werk en zijn passie voor fotografie en oog voor detail zijn niet te missen. Wat ik tot slot nog kwijt wil is dat Robin zich feilloos aan het publiek aanpast en mijn gasten en wijzelf ook ontzettend van zijn aanwezigheid genoten hebben!
Rob en Daniella (Nederland) 2017
“Tijdens het eerste gesprek met Robin wisten wij meteen dat hij ons fotograaf zou worden. Wij hebben namelijk met andere fotografen gesprekken gehad, maar Robin komt gewoon erg relaxed over en is duidelijk in zijn communicatie (no-nonsense). Robin is erg creatief en dat is zeker terug te zien aan de foto’s. Wat zijn ze gaaf geworden zeg! Wij hebben Robin niet gemerkt tijdens de ceremonie. Hij heeft echt prachtige momenten vastgelegd! Tijdens het bekijken van de foto’s hebben wij echt een aantal keren moeten lachen. Zo leuk! Je beleeft de dag gewoon weer opnieuw. Robin, bedankt dat ons speciale dag hebt vastgelegd. Wij vonden het super gezellig dat jij er was!”

Joel en Phyllis (België) 2017
Vandaag onze foto’s mogen ontvangen en WAUW wat n pareltjes zitten daar tussen! Erg blij met het resultaat.
We vonden het fijn om met Robin samen te werken, zeker een aangename man om op je bruiloft te hebben. Een aanrader!

 

Rudy en Yara (Frankrijk) 2017
I met Robin at many of our company events and every time the resulting photos were amazing. Even though our wedding was not in the Netherlands, we still insisted on contacting him and see if it’s feasible for him to join us in Bordeaux, France. He welcomed the idea very much. Robin was super helpful and understanding throughout the planning phase. We only met with him once and told him what we had in mind. Everything else happened remotely. On the wedding day, he was coordinating with a videographer of our choice to decide on the schedule, shots and perfect spots. Robin is a super talented photographer who has a keen eye for surprisingly amazing angles and shots. He doesn’t miss a single opportunity for taking spontaneous and beautiful photos of everyone. When we received the pictures we were amazed how he was able to capture tricky and spontaneous situations within a very short period of time. His creativity, professionalism and passion for photography makes it a joyful and enjoyable collaboration. He has a unique talent of using the fisheye lens 🙂 We recommend Robin for any event you have, you won’t regret it!

Harry en Adri (Nederland) 2017
Onze bruiloft op 6 juni 2017 vastgelegd met vreselijk slecht weer. Maar de creativiteit van de fotograaf was fantastisch.Ook zeer ontspannen door de flexibiliteit van de fotograaf. De foto’s binnen 3 weken binnen in een prachtige doos met daarin nog een leuk felicitatie kaartje en 2 mooie duifjes. Erg leuk om dit zo te mogen ontvangen. De foto’s zijn overweldigend mooi waarvan veel foto’s met specifieke details.Hierin zie je duidelijk de vakmanschap van Robin onze fotograaf. Mede door hem hebben wij een fantastische dag gehad en levenslange mooie herinneringen waar we keer op keer op terug kunnen kijken.
Ervaar het zelf raden wij aan.

Marwin en Lisa (Nederland) 2017
Robin heeft onze dag op een fantastische manier vastgelegd. Bij de eerste afspraak klikte het meteen. We wisten meteen deze fotograaf willen we en geen andere. Op de dag zelf zorgde Robin dat wij heel de dag gewoon ons ding konden blijven doen en het resultaat daarvan was geweldig, wat een mooie en spontane foto’s hebben wij mogen ontvangen. Robin is een fotograaf die weet waar hij moet staan en legt de juiste momenten vast zonder dat je daar tijdens de trouwdag iets van merkt. Alle foto’s zijn in balans en we zijn super tevreden. Nogmaals bedankt Robin!

Cindy en Tim (Nederland) 2017
Wat een leuk pakketje op de deurmat gisteren, dat is pas leuk binnenkomen. En wel erg snel, super fijn! We hebben gisteren alle foto’s al bekeken en het was echt weer herbeleven. Kwamen foto’s tegen waarvan we niet eens wisten dat ze gemaakt waren. En buiten de foto’s van de fotoshoot, die erg mooi zijn geworden, ook hele mooie foto’s van de kids, opa/oma, gezin enz. Je hebt echt oog gehad voor iedereen. Wij zijn er super blij mee.

 

Silvia en Remon (Nederland) 2017
Robin levert topwerk! Foto’s die net even wat anders zijn dan de standaard bruiloftsfoto’s. Op de juiste momenten is hij onzichtbaar, maar weet alle belangrijke momenten perfect vast te leggen. Ook onze half geïmproviseerde fotoshoot verliep erg ontspannen. Leuke kerel, mooie foto’s ik zeg doen!

 

Dave en Esther (Duitsland) 2017
De snelle levering en het enorme aantal foto’s wat we kregen was een zeer aangename verrassing. Robin is een hele relaxte fotograaf die ons snel op ons gemak stelde. Het is iemand die erg creatief uit de hoek kan komen en rekening hield met onze wensen. Tijdens onze dag is hij zelfs nog een uurtje langer gebleven om een verrassing voor ons vast te kunnen leggen. Kwaliteit, prijs en qua persoon raden we hem en bruiloftfotografie.eu dan ook graag aan.

 

Elise en Marco (Nederland) 2017
Geweldige en gastvrije fotograaf! Door de ervaring heeft hij unieke ideeën en een goede kijk op de perfecte shot. Fijn om mee samen te werken!

 

 

Anoniem (Nederland) 2017
Robin was onze fotograaf en we hebben een mooie herinnering aan onze geweldige dag. Heel veel mooie foto’s die na onze huwelijksreis al op de mat lagen. Super!!

 

 

Judith (Nederland) 2017
Erg blij dat we Robin hebben gekozen om onze bruiloft vast te leggen in reportage stijl. Als je coole foto’s wil die echt anders zijn en waar je er als jezelf uit ziet moet je voor hem kiezen. Geen gedoe en niet ongemakkelijk. Daarnaast is Robin ook erg relaxt en aardig en dat is niet onbelangrijk.